2019-11-01 562 浏览
劣食之选果日见到ig 有 promote 依间系黄店,谂住同frd试错,点知一嚟,就不了舖头装修吾错,但一点单就开始出事,要咩无咩,寻晚只不过喺七点半左右,一开头想食三杯鸡饭,点知叫完无几耐,就话无饭,等多阵,又话无鸡,叫我拣过,最后转左红烧牛肉面。。。。突然,佢又过嚟讲番,原来三杯鸡面系有,系我frd叫既咸水鸡无🤧🙄 行政极度混乱(?)心谂行政有问题,食物应该无事挂。。。但个面清过滚水,系有点辣油浮上面,但完全无味。佢一早都准备好哂豆瓣酱畀人落,咁同我屋企煮个公仔面仲好味d,点解我要出街食!?门外虽然贴哂米猪莲,有连侬墙,但只有种发灾难财既感觉,舖头有得比支付宝,张单又系残体字。口口声声话支持香港,但实际。。。不予置评
劣食之选

不予置评