2023-02-05 162 浏览
伏伏伏伏!!!!店舖楼面大但只设企位, 食物烹调方法令人失望,标榜串烧做法但全部都系 白烚之后系烧烤炉上加热🙄😑伏晒! 一开舖头就帮衬..畀钱要我哋等15分钟, 我哋行足20分钟先返去.. 谂住自己系第一二个客应该唔会等太耐, 点知20分钟返到去发现自己d食物喺烧烤炉上面刚刚解冻咁既样,都唔紧要。 同埋奇怪间舖主打同标榜烧烤, 我哋两人叫一个海鲜餐已经铺满佢一个烧烤炉, 但佢成间舖头就只有整整一个烧烤炉我地系叫个个海鲜餐... 店铺够晒体贴,可能担心煮唔熟食, 全部海鲜白烚到over 晒, 鲍鱼蛏子扇贝全部都够晒依韧😅overcook 之后个烧豆卜仲离谱, 咬落去非常脆,原来佢系油炸豆卜, 即刻吐返出嚟冇食过... 成口油状况非常恐怖... 识得用水白烚点解唔用气炸锅去气炸豆卜呢? 今次油炸系咩玩法其他蔬菜我唔再多讲.. 都系白烚加d孜然粉上去😮‍💨。店舖话用餐后需自行清理... 由于店舖楼面都算宽敞,但稳唔到垃圾桶咪问佢垃圾桶喺边, 原来自行清理嘅意思系, 需将食物垃圾带离距地舖头.. 要掉出商场个个垃圾桶🙄总之对呢间嘢非常失望,而且又唔好食, 好似食紧麻辣烫咁
伏伏伏伏!!!!

其他蔬菜我唔再多讲.. 都系白烚加d孜然粉上去😮‍💨。
总之对呢间嘢非常失望,而且又唔好食, 好似食紧麻辣烫咁
2023-02-05