2015-02-16 1046 浏览
今日收工要去网络商搅文件!顺便食晚餐,呢间日式餐厅唔多人,和式浅木家私,阔落好坐,我可以一个人坐到四人位,门口仲有小卖部卖雪榚小食!食物款式唔算多,以意粉咖哩为主,其他都系甜品!店员勤快,落单收碟都好爽,我话想食完咖哩饭再决定叫唔叫甜品,佢就留下餐牌比我慢慢睇!人气白熊豚肉球咖哩奄列饭($80):卖相可爱,肉丸好大粒,入面有肉汁,捞埋咖哩汁食好味!咖哩汁杰又香,唔会辣,米饭软熟,有芝士加鸡蛋,味道好夹,大家都唔会抢到大家风头,但食落会比较腻,最后我都食唔晒,平时日式咖哩会配腌菜,呢度又无比!所以无爽口咸香嘢解腻!感觉唔圆满!食咗已经好饱,唔可以即刻食甜品了!店员有礼,当我在门口时,见大大块板写住情人节套餐,我怕今日只做套餐,问下小卖部嘅男店员,佢澄清有散叫食物!我先至入去!希望佢嘅咖哩可以配埋爽食!

人气白熊肉球咖哩奄列蛋饭
肉丸好大粒

食咗已经好饱,唔可以即刻食甜品了!

希望佢嘅咖哩可以配埋爽食!

2015-02-15
人气白熊肉球咖哩奄列蛋饭