1K
2019-03-08 395 浏览
由港鐵旺角站朗豪坊出,經呢個出口行過見到佢,比呢啲咁可愛嘅巧克力吸引住,呢間店做巧克力都有好耐歷史,隨著時代亦有好多唔同款式同口味,在廚窗內放滿了各式各樣嘅巧克力,最特別之係裡面有好多不同嘅公仔巧克力,外型好吸引,就到3月14日嘅白色情人節,當然要買來送比嘅情人啦!還有配埋個禮盒,夠晒氣派,窗廚裡面有唔同巧克力造型,不只是傳統黑黑的樣子,還有可愛嘅動物造型,有可愛嘅豬仔,精靈嘅貓貓,活潑小狗,還有其他選擇3D造型,除此之還見到呢個茶餐廳風味曲奇禮盒,喜歡吃曲奇嘅我,係一個新口感嘗試,裡面一次過有六種香港茶餐廳口味嘅曲奇,在店中亦有得試食,味道十分似地道茶餐廳口味之餘,亦十分香脆,獨立包裝開了都唔怕會影響其質素!開工時想起茶餐廳都可以吃塊曲奇止渴一吓!
由港鐵旺角站朗豪坊出,經呢個出口行過見到佢,
外卖自取
其他