2017-03-16 999 浏览
情人拣左呢间餐厅,因为环境舒适,唔会太迫太多人,服务有保证,可惜的是食物水准无保证。未谂到叫乜前,先order左个芝士薯条,份量几大,2人食有点吃力,薯条都炸得OK味道还可以。餐汤选了磨菇汤几香浓郁,但偏咸。据闻是招牌的黑糖包是冻,食左一小块微甜之后,我地已无兴趣,净返大半条,Simplylife 啲包好食好多,又热又脆又香。到主食,非常失望。叫左一个西冷一个肉眼扒配饭和沙律,饭同沙律都好差,个沙律直情无咩掂过。个饭话秘制又咸又辣,难食。 西冷同肉眼个面都煎得好鞋,幸好西冷跟白汁虾球,先救返少少,可以夹硬食埋落去。整体而言,个厨好差,而且成3百几蚊位,只食环境??我真系唔会再黎
2017-03-14
庆祝纪念