2015-12-11
白衫索女惹的祸话说果晚仲有十九万样野做。老细开咪播千屎首TGIF。新歌㖞脑细。咁潮呀!仲出email要全世界HH。你收炉炸。班𡃁仲有排做嫁!行走系老兰斜路成廿人几浩荡。你又威晒啦!正当我谂住坐低系咁依饮两啖就闪返去继续搏杀。新果幢加洲大厦楼下竟然有班白衫后生妹妹埋黎拉住呀脑细。仲拉到拉埋大队上去。Magnum group 旗下新场Zentral?级平场㖞。六点㖞。脑细你个脑系咪咁细呀。点知上到去真系好唔似平时咁。灯光通明!人都唔少。睇个menu。近百一杯野饮。咁咪同楼下差唔多。点知原来系买一送一。劲抵x㖞! 要继续做野既关系。我净系饮左杯Paloma 。tequila base既cocktail 。加啲青柠汁。西柚汁。疏打水。酒精感觉甚轻。反而似有汽果汁。酸酸甜甜咁。仲落左海盐。间唔屎饮到一啖咸咸地。几过瘾。坐左半个钟就起身闪人返去做野。点知起身果下就feel到酒精到啦! 脑细见起身就过黎揿返低我。话肚饿都唔比走反而叫个cold cut platter比我食。有风肠风腿同芝士都有。乜级平场除左女仲有野食既咩?仲要质素唔错果下好野!学星神话斋。有几咸得几咸就会饮多两杯野嫁啦。食下
脑细见起身就过黎揿返低我。话肚饿都唔比走反而叫个cold cut platter比我食。有风肠风腿同芝士都有。乜级平场除左女仲有野食既咩?仲要质素唔错果下好野!学星神话斋。有几咸得几咸就会饮多两杯野嫁啦。食下食下真系饮到我都唔知自己饮紧乜同饮左几多。我净系知到最尾我系清醒果班之中最高级果个。老细你张单未埋呀!!!