2021-09-20 564 浏览
武汉肺炎搞到唔多出街, 去街坊FRIEND 屋企煮面食, 睇电视, 买个甜品上去食就PERFECT 喇!~呢边都有几间甜品铺, 我都会轮住去食~ 今次轮到呢间木子甜品~ 个FRIEND 拣咗芦荟仙草芋圆, 我就拣咗鲜芒仙草~ 因为个FRIEND 想食芋泥, 原来加芋泥都系加3 蚊, 咁就唔驶睇住有芋泥𠮶D 嚟叫, 想食乜就食乜~ 食完正餐, 之后有得食甜品, 真系人生一大乐事呀~ 个FRIEND 既芦荟仙草芋圆, 佢食食吓竟然问, 点解D 仙草食极都仲有~ 哈哈~ 因为木子甜品抵食啰~ 佢既仙草真系几好食, 我最钟意食呢D 仙草呀, 爱玉呀, 呢D 嘢, 所以我咁钟意食木子同滔滔就系咁解~食之不尽既仙草~ 正呀!!!! 我地大家都对呢个甜品好满意, 好好食~ 好饱~ 大满足呀!!!

食之不尽既仙草~ 正呀!!!!
芦荟仙草芋圆, 鲜芒仙草加芋泥
2021-09-11