2019-06-04 326 浏览
虽然川婆婆系新开但系分别约咗两班唔同嘅朋友嚟试食,一晚呢就食小菜为主,另一晚呢就食火锅加矶烧。先讲小菜,我哋四个女士分别叫咗辣煮花螺,水煮安格斯牛肉同酸菜鱼片!我哋叫中辣,真系辣得过瘾!花螺新鲜入味,安格斯牛口少肥膏,肉质好味,唔似一般肥牛或用梳打粉整过既牛!我哋食完,觉得有薯粉索汁会更正!但不能后加,所以再叫多个水煮鱼片,本人喜欢粗薯粉,因质感更好,好QQ! 如果想加 真系要落单前好加!因本身不包薯粉。另一晚就试左矶烧同埋打边炉,先讲鸳鸯锅!辣𠮶边个鸭血真的好入味!唔算太油还可以,麻香很重!牛颈脊不错。矶烧方面,海鲜真系新鲜,可以自己调味。蛏子虽然不平但大大只,厚肉!虽然侍应有点新手 但食物质素的确不错!值得再encore
虽然侍应有点新手 但食物质素的确不错!值得再encore
水煮安格斯牛肉
水煮乌鱼片
辣煮花螺
鸳鸯火锅
  • 柠檬酸菜鱼(记住加薯粉)
  • 麻辣锅