2020-05-12 25 浏览
每次食鸡蛋仔都会嚟呢间,因为妈咪鸡蛋仔选择多, 又不时推出新口味今日嚟到观塘呢间妈咪鸡蛋仔, 朋友一嚟到就话要食鸡蛋仔加雪糕,每次都系食呢个,百吃不厌!而我今次就是新嘢,格仔饼加金沙酱 。啲同事好专业 ,等咗大概六七分钟,鸡蛋仔就有啦!香蕉朱古力鸡蛋仔鸡蛋仔 口感松软,有淡淡蛋香, 朱古力味香浓 ,食落有好香的香蕉和朱古力味,一啖鸡蛋仔一啖雪榚,真系好正。雪羔份量很大,口感幼滑, 一冷一热 ,层次感 好分明, 抵食夹大件, 食完会有饱肚感呢! 格仔饼加金沙酱格仔饼系即叫即制,刚拎上手仲热辣辣呢!格仔饼外脆内软,也有点烟韧的口感, 金沙 朱古力榛子酱好多 ,一咬落去爆晒出嚟 , 钟意金沙嘅朋友不能错过,格仔饼配上朱古力榛子酱同果仁,口感非常更丰富!  朱古力味浓沃,会适合吃得甜的人呢!

香蕉朱古力鸡蛋仔

格仔饼加金沙酱