2019-04-29
点心代表 又转咗点心主题了!今次系我童年回忆百变小樱😍入座仲一人送一把小樱嘅双面扇😚.黑松露虾多士 $59(四件) ⭐️基路仔西多士 $59基路仔流沙包 $35鲜虾炸春卷 $58(五条)小狼玉子烧 $49樱花鲜虾饺 $49(四件) ⭐️小狼雷沙流沙包 $49(三个)小丸子椰皇 $59芝麻蜜糖鸡中翼 $69 ⭐️.上面打⭐️嘅系我嘅推荐items!黑松露西多士好足料,黑松露份量多。即叫即炸,等咗一阵先食都仲好热。樱花鲜虾饺皮唔厚,入面鲜虾量足。芝麻蜜糖鸡中翼虽然唔系小樱主题,但有惊喜,炸得香脆,加埋蜜糖食落甜甜哋,食多几件都得🤣同埋鸡翼拆开哂做单骨,令人食得更方便。.不过以造型嚟讲,都系基路仔流沙包同基路仔西多士最cute😝😚基本上今次嘅食物都OK,不过同行朋友话小狼雷沙流沙包食落太甜。小丸子椰皇入面原来仲有紫糯米,食落都唔错,但小丸子太稔唔烟韧,所以建议大家叫原味椰皇($49)会更好🤣另外仲叫咗小狼原个西瓜特饮($49)同小樱荔枝乳酪特饮($39),前者其实即系西瓜汁,后者其实系沙冰,同行朋友话都唔错。餐厅同时有供应其它非小樱主题嘅点心,我觉得春风得意肠($39)同鲜虾菜苗饺($39)都好食,
今次系我童年回忆百变小樱😍
入座仲一人送一把小樱嘅双面扇😚
黑松露虾多士 $59(四件) ⭐️
基路仔西多士 $59
基路仔流沙包 $35
鲜虾炸春卷 $58(五条)
小狼玉子烧 $49
樱花鲜虾饺 $49(四件) ⭐️
小狼雷沙流沙包 $49(三个)
小丸子椰皇 $59
芝麻蜜糖鸡中翼 $69 ⭐️
上面打⭐️嘅系我嘅推荐items!
樱花鲜虾饺皮唔厚,入面鲜虾量足。
餐厅同时有供应其它非小樱主题嘅点心,我觉得春风得意肠($39)同鲜虾菜苗饺($39)都好食,可以一试👍🏻
本身对呢啲以卡通人物为卖点嘅点心都唔会抱好大期望,因为真系打卡为先🤣
但比起我上一次食,讲真今次点心质素进步咗好多!
整体亦比之前美少女战士主题嘅抵食啲,今次人均二百零蚊倒。