2014-09-15
因为系沙田工作的关系,有时三餐都系沙田解决真系在所难免,不过偶然去一次Euro go go食饭我觉得已经好开心好满足,因为我好钟意呢度的野食=v= 虽然呢间只系连锁的食西餐野的地方,但系食物的出品真系唔差架!今次我分别要左三色焗薯皮、香蕉朱古力慕士,野饮系冻朱古力首先讲下三色焗薯皮先啦!佢系有三只味的焗薯皮,我最钟意系焗芝士果一款,芝士份量好多,好足料好好食!另外烟肉果款都好香!好食!而香蕉朱古力慕士亦都超级好食,虽然慕士都算系好多cream的甜品,但系呢个creamy得黎又唔会好似一pat野咁,食落仲要好有层次,不过食落都几饱肚架哈哈去到野饮方面,虽然冻朱古力听落好像只系普通野,但系呢杯真系好好饮呀(我系朱古力痴...)杯野饮加左cream,不过饮落唔算好漏,甜甜地味道适中!虽然我冇要到特浓朱古力,但系朱古力都好strong!推介!!唯一一样要弹的系... 呢间餐厅真系好唔环保呀!餐具全部都系用完即弃的胶叉胶碟,搞到我每次食完个心都唔系好舒服 希望可以尽快解决呢个问题啦
首先讲下三色焗薯皮先啦!佢系有三只味的焗薯皮,我最钟意系焗芝士果一款,芝士份量好多,好足料好好食!另外烟肉果款都好香!好食! 而香蕉朱古力慕士亦都超级好食,虽然慕士都算系好多cream的 甜品,但系呢个creamy得黎又唔会好似一pat野咁,食落仲要好有层次,不过食落都几饱肚架哈哈