2019-08-30 294 浏览
前排谂住食意粉屋,去到先知无咗既 😱 但又唔见佢话系内部装修,心谂唔会执咗挂,无理由咁好生意都执 🤔 过多一排系个朋友口中先得知原来佢搬咗上七楼。新铺位置虽然无旧铺咁开扬,不过座位摆放更舒适,加上厨房采用开放式设计,可以睇到里面既卫生环境。餐牌食物同价钱变化不大,叫咗 $398 二人餐同烟三文鱼牛油脆多士。烟三文鱼牛油果脆多士 ($68) : 烟三文鱼味道咸香,配上健康既牛油果,同脆到爆灯既多士,真系无得弹,呢个抵食。👍🏻 👍🏻带子芦笋汤 : 识饮一定加酥皮 (另加 $18),加咗成件事即刻唔同哂,而且芦笋汤都好足料,芦笋好爽口,不过自己始终都系钟意饮龙虾酥皮汤多啲。芝士焗龙虾带子天使面 : 见到个样都觉得好邪恶,份量超大碟,应该足足够三人份量 ; 芝士汁好好味,而且带子、龙虾肉都好弹牙 😍 食完返唔到转头。芝士焗肉酱千层面 : 味道酸咗少少,而且千层面边位焗到有点硬,失色左少少,不过用料都唔轻手,用大量肉酱同芝士,终于食芝士肉酱既朋友咪走宝。