招聘中
$20,000-$23,000
月薪
薪金面议
28天前
放假又揾地方去,今次就走咗入嚟浅水湾🏖️数数手指真系好多年无嚟过喇🫢当日天气真系好好,阳光普照☀️我哋就去咗呢一间餐厅医吓肚仔!呢度俾我最大嘅感觉系好有一种东南亚渡假风,仲可以好似喺阳台咁望住个海用餐,果然写意😌؄🪐 香草吞拿鱼他他 配意式面包吞拿鱼他他呈现出浓厚嘅鱼香😶‍🌫️入口唔会觉得油腻,系比较清新嘅一个前菜🐟配搭埋极脆嘅面包多士,可以增加口感🥖§🪐 意式生牛仔薄片 配水瓜柳及芝麻菜呢个生牛仔薄片有啲似平时食沙律会遇到嘅𠮶种🤔牛肉味唔会十分重,所以唔使担心会令到人哋饱晒😉而且牛仔片又唔会好腬,清清哋都系一个唔错嘅选择🐮§🪐 扒虎虾意粉 配龙虾浓汤及龙蒿草忌廉先讲佢个意粉🍝唔会太过腍身,可以保留返些少口感👍🏼汁量足够挂汁,带有浓厚嘅龙虾味🦞所以一夹起意粉就可以闻到阵阵香气😶‍🌫️面头有一只大大只嘅虎虾,肉质弹牙结实,咬口十足🦐§🪐 烧原条鲈鱼 配尼斯杂菜细心地将原条鲈鱼起咗骨,再系鱼身中间加入咗调味🐟食起上嚟除咗方便之外,味道亦都唔会过浓而抢走鱼肉本身嘅味道👍🏼鱼肉能够保持肉质嫩滑,鱼肉爱好者表示满意🤓؄嚟呢度食嘢仲有机会有额外bonus见到啲特别人物,不过最enjoy都系佢俾到我一个好似
🪐 香草吞拿鱼他他 配意式面包

吞拿鱼他他呈现出浓厚嘅鱼香😶‍🌫️
香草吞拿鱼他他 配意式面包
入口唔会觉得油腻,系比较清新嘅一个前菜🐟
香草吞拿鱼他他 配意式面包
配搭埋极脆嘅面包多士,可以增加口感🥖
🪐 意式生牛仔薄片 配水瓜柳及芝麻菜

呢个生牛仔薄片有啲似平时食沙律会遇到嘅𠮶种🤔
意式生牛仔薄片 配水瓜柳及芝麻菜
牛肉味唔会十分重,所以唔使担心会令到人哋饱晒😉
意式生牛仔薄片 配水瓜柳及芝麻菜
而且牛仔片又唔会好腬,清清哋都系一个唔错嘅选择🐮
🪐 扒虎虾意粉 配龙虾浓汤及龙蒿草忌廉

扒虎虾意粉 配龙虾浓汤及龙蒿草忌廉
🪐 烧原条鲈鱼 配尼斯杂菜

细心地将原条鲈鱼起咗骨,再系鱼身中间加入咗调味🐟
烧原条鲈鱼 配尼斯杂菜
鱼肉能够保持肉质嫩滑,鱼肉爱好者表示满意🤓
؄
嚟呢度食嘢仲有机会有额外bonus见到啲特别人物,不过最enjoy都系佢俾到我一个好似去咗渡假嘅环境气氛👏🏼
食饱仲可以周围行吓,好多打卡位㗎📸
🧸🌞 𝗖.𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴𝗯𝗲𝗮𝗿推介指数 👉🏼👉🏼8️⃣🌟
2024-10-19