2023-05-12
尖沙咀呢间分店位置都算方便/棉登径响下昼嚟讲都算清净餐厅装修简洁/有室外同室内位/枱与枱之间都算阔落/三五知己weekend嚟倾计食个brunch感觉非常chill虽然餐厅主打all day breakfast/但系egg benedict更加试到餐厅嘅功架㗎嘛✨egg benedict with scottish smoked salmon卖相吸引/english muffin上面有菠菜苗/烟三文鱼/水煮蛋/仲有淡黄色嘅hollandaise sauce/先讲最主要嘅poached egg/煮嘅时间控制得好/上枱时唔会太生或过熟/一切出嚟系流心/成个感觉好治愈/而明显地个英式松饼系有搽牛油先烘/唯一可以挑剔嘅系个荷兰汁有啲稀/厚身少少就perfect池整体食物卖相同味道都非常之唔错提提你𠮶度某啲室内座位冷气都几大尤其系坐高台上面个冷气吹到应一应记得带多件外套呀🧥
整体食物卖相同味道都非常之唔错
提提你𠮶度某啲室内座位冷气都几大