2019-04-18
屋企人生日,早早订定枱,六点半已经八成满,好厉害😆叫左几样𩠌,但名真系唔记得喇唔好意思🙈其中几钟意咕噜肉,岩岩炸起,热辣辣真系唔同啲👍🏻👍🏻好特别既系未试过系啲面团围住啲肉,面团质地少少硬,我觉得似 bagel,仲可以点少少汁,酸酸甜甜几唔错架👍🏻👍🏻笼仔饭都好味,好香好足料👍🏻👍🏻系等得耐啲,啲𩠌食晒先有饭,所有想食可以要早少少落定!炸牛腩都整得好出色,牛腩好稔,个样好似叉烧😂炸皮好薄,又香又脆,我地研究左一阵佢配果个汁究竟系咩料🤣🤣好似曾相识,净系食到有话梅味!?😆总之好味好夹👍🏻👍🏻寿包出场~职员会倒热水,之后就会好大烟,当堂拎晒手机出黎影相😆😆😆😆打卡一流,里面既莲容一般我地都唔食,撩走九成就差唔多👍🏻我地切埋蛋糕,美心东海堂唔洗切饼费,其他牌子蛋糕全部收一百蚊,原来潮庭都系美心旗下食肆😌😌