2012-12-30 79 浏览
近排多咗周围去食日本菜, 而今次呢间系我食过又返寻味既一间呢间野个位置比较入,所以比较难揾, 不过方便系一出尖沙咀N1出口左转就见到前几日黎呢度食既系优惠吉列猪扒御膳, 椰菜同饭无限任添, 不过因为太肚饿所以忘记影相最初以为吉列猪扒会比较油腻,反而唔错,尤其系表面都唔算多油,比较适合我本人.讲返今日,食咗呢个 $88 蚊既每日精选鱼生饭 唔知点解日文叫日替 真系觉得好特别因为个味道同之前起日本食过鱼生饭差唔多 呢个三文鱼唔同食开个D 乜味都无, 系有一种鱼油味道, 好难形容!!比较欣赏佢个味 口曾 汤, 唔系其他个D 用粉开,而系真系真材实料既汤, 比较意外整齐干净光猛~~ 个厕所竟然有.... 所以特灯问waiter 个老板系咪日本人, 真系好贴心~~
近排多咗周围去食日本菜, 而今次呢间系我食过又返寻味既一间

因为个味道同之前起日本食过鱼生饭差唔多
好香既鱼生饭

几光猛几整齐
整齐干净光猛~~
连个厕所都咁贴心, 有埋... 个D !!
个厕所竟然有....

所以特灯问waiter 个老板系咪日本人, 真系好贴心~~

茶碗蒸 同日本食过差不多
题外话/补充资料: 题外话呢度个经理好有礼貌, 佢系日本人, 所以我比较难同佢沟通 好在D waiter 都好有礼貌好有笑容咁讲解.. 加茶速度快, 不过我比较怕饮热茶 haha
2012-12-28
好香既鱼生饭
几光猛几整齐
连个厕所都咁贴心, 有埋... 个D !!
茶碗蒸 同日本食过差不多
  • 每日精选套餐