2024-03-29 661 浏览
👍🏼抵食指数:⭐️⭐️😋好食程度:⭐️⭐️⭐️⭐️想食到厚厚啖啖肉嘅 #猪扒 , 相信钟意食猪嘅你会喺Pigsman一定揾到。一间特务主题餐厅(有种Kingsman皇家感觉,但变咗做猪),以 #猪肉 为主食,甚至薯条都唔系薯仔嚟炸,都系猪肉嚟仲要唔系靭,第一次食好有惊喜!今次试袋鼠外卖,难得自取有半价,所以一嚟试佢嘅 #卡邦尼温泉蛋焗猪 , #威士忌BBQ猪扒饭 , #葱油猪扒饭 。除咗威士忌BBQ猪扒饭比较好食之外,卡邦尼温泉蛋饭,同埋葱油猪扒饭,反而就有少少失色了。后两者都偏咸,特别卡邦尼嘅汁比较多,猪扒都比较靭,食起上嚟冇威士忌BBQ猪扒饭咁好食。而威士忌BBQ猪扒饭,BBQ酱加上威士忌嘅酒香味,食起上嚟好有惊喜,亦都好特别。幼长嘅黑色外卖铁盒,再配上威士忌嘅酒香味,确实有种英国王室嘅贵气,食起上嚟都觉得自己有少少皇家特务嘅感觉。
👍🏼抵食指数:⭐️⭐️
😋好食程度:⭐️⭐️⭐️⭐️