2024-03-02
未试过喺古代皇宫打边炉咁过瘾😂听讲仲可以租借古代服饰cosplay宫女,玩味十足。期间限定:鸳鸯卤水浓汤锅味道醇厚,回味甘甜。黑卤水味道浓郁加入花椒、八角、桂皮、小茴香、南姜、沙姜、香茅等20多种香料。白卤水就以盐调味,吃起来较清新。鸳鸯形式,一浓一淡,可以时刻按照心情自由配搭。艾莎公主牛肉宝盒一打开宝盒,仙气飘出。充满各式各样嘅牛肉,顶级安格斯牛肉和手切本地牛肉牛味香浓,牛肉粒有咬口,最喜欢牛黄喉的爽口~还有牛展、牛舌花。一个宝盒试尽多款高质牛肉,绝对值得一试。伊比利亚橡果猪平时甚少叫猪肉,因为惊会好鞋😉呢款比到惊喜我,肥瘦均匀,少少油花,又嫩又好吃。香香宫煮响铃拼盘轻轻浸一浸,吸尽汤底嘅精华,又保持松脆。手打蟹子鲜虾丸鲜虾丸真材实料,最开心系食到虾粒,可能系手打的关系,比急涷虾丸弹牙好多。蟹黄饺呢款饺子唔多餐厅有,一咬下去系爆汁蟹黄,蟹味满溢,推介!最后点了一渣竹蔗茅根下火,估唔到会用古代嘅器皿盛住咁有趣!
期间限定:鸳鸯卤水浓汤锅
艾莎公主牛肉宝盒
伊比利亚橡果猪
香香宫煮响铃拼盘
轻轻浸一浸,吸尽汤底嘅精华,又保持松脆。
手打蟹子鲜虾丸
蟹黄饺
呢款饺子唔多餐厅有,一咬下去系爆汁蟹黄,蟹味满溢,推介!
最后点了一渣竹蔗茅根下火,估唔到会用古代嘅器皿盛住咁有趣!