唔经唔觉又到咗2019年嘅尾声‼️为咗迎接新一年嘅嚟临,今日约咗几个fd一齐上自己屋企开Party食大餐🤩今次用咗Oyster Cove蚝湾呢个手机Apps📱落单,即可安排生蚝送到你府上嘅超正服务🥰真系前所未有!👍🏻本身其实佢哋已经预设咗好多唔同嘅Set,不过我果几位蚝迷好贪心,除咗试时令生蚝嘅款式外,亦都点多咗啲法国🇫🇷蚝试‼️最后我哋点咗个有24只时令生蚝拼盘+3只Speciales Lambert + 3只Gillardeau,另外仲有2板马粪海胆、地中海红虾同埋北海道活赤贝☺️食物非常准时就送到上嚟,包装亦相当卫生,有足够冰底冷冻!保鲜纸密封包实👍🏻时令生蚝✨非常新鲜就唔需要多讲!感觉好卫生,洗得好干净!食落完全唔觉腥,有微微海水味!特别叫嘅法国生蚝Size较大只!鲜甜中带矿物味👍🏻感觉好饱满Creamy🤤而且整个过程食得好方便!呢样真系好重要呀💕 地中海红虾十分爽甜!唔计虾头亦都啖啖肉🦐真系要比100分!差啲想抢埋fd果只食😂北海道活赤贝亦都非常有惊喜!净系睇卖相已经觉得好吸引,相当新鲜嘅色择!食落口感亦相当弹牙鲜甜😍马粪海胆都好新鲜,好容易就起到出嚟,夹住紫菜一齐食!真系一流💕叫

时令生蚝✨
而且整个过程食得好方便!呢样真系好重要呀💕

叫咗咁多新鲜嘢食都只系Total $ 1984 以上价钱就已经包哂开蚝、送货、紫菜、柠檬同埋酱汁🥰

轻轻松松喺屋企睇住电视就叹到即开生蚝,真系好爽😝
外卖送餐