皇牌火腿吐司 (Ham Special Toast) 💰34我每次食都叫呢款吐司😆因为觉得呢款CP值最高~而且都算多馅料,有鸡蛋、粟米、火腿、芝士、椰菜丝、同埋酸瓜🥒🧀🍳🌽。因为系即叫即整,所以都要等一阵㗎。烘过嘅吐司底面几脆,又捈左牛油烘,几有牛油香🧈不过比起韩国Isaac Toast,我觉得香港食到嘅冇韩国嘅咁甜,同埋少咗个异国旅游嘅味道,都keep到韩国有嘅水准!仲记得以前去韩国要特登排长龙去食Isaac Toast😆🤤香港宜家都开左2间分店,可以排解下思韩之情 (DSE中文阅读理解问题咁款😂)仲记得以前去韩国要特登排长龙去食Isaac Toast😆🤤香港宜家都开左2间分店,可以排解下思韩之情

2021-04-15
  • 皇牌火腿吐司