2021-05-26 2014 浏览
今日去咗会展附近,谂住就喺附近揾嘢食,结果行过对面瑞安中心兜咗个圈,间间餐厅都好多人,之后就俾呢间好叉好味吸引咗😋其实沿路都见到好多人揸住一一杯杯嘅外卖已经好好奇!原来就系佢!!虽然佢静系得外卖,但系lunch time 佢胜在够方便快捷,而且佢剩系得三个饭可以拣,啱晒选择困难嘅我😂最后我地拣咗柚香叉烧菜饭同焦蜜叉烧菜饭,再加个咖哩墨丸。啲叉烧切到四四方方啖啖肉,而且唔韧唔干唔鞋口,仲要有埋个㶶边,再加上个流心蛋黄,真系好好味😋柚香叉烧系有惊喜嘅,估唔到系可以咁Match,柚子清新嘅味道中和左食肉食得多嘅油腻感,好适合想食肉但又觉得滞嘅人咖喱鱼蛋就食得多咖喱墨丸就真系第一次食🤣 可以见到佢咖喱墨丸嘅咖哩系煮到好似咖喱酱咁,小食嚟讲呢个质素好OK
最后我地拣咗柚香叉烧菜饭同焦蜜叉烧菜饭,再加个咖哩墨丸。
外卖自取