2017-12-01
根本租这里比餐厅就超错。就算食物质素几好,如果连基本食的空间都无,我唔知佢地想有咩正评。其实我唔系第一次光顾,但前几次因为停留的时候都唔系太想,所以根本唔会相机食先和想写食评,今次因为我要等朋友Y所以我拎位先和点食品先,所以就有时间认真留意这食店。以下是今次点选的食品:因为等阵要出远门,所以唔想食得太Full.点了这个餐,老实说这间餐厅点粉面餐最抵,大约30蚊左右。我这个要27蚊,其实价钱都可以接受。我的这个飞碟即制的关系,非常热腾腾,都几好食,那些吞拿鱼都几多,多到出晒面包外,其实都几论尽。不过如果因为太多,我都唔介意,哈哈🤩那个热柯华田都几抵赞,佢够热和那些粉唔会搞极都唔散,但又保持到那些柯华田味。朋友点选了普通面餐,佢表达说因为喜欢那些牛肉,原来是新鲜牛肉,佢想食乌冬,但要加4蚊,最后放弃。Anyway.如果只讲食物这间店可以好高质,但好抱歉,香港食店讲求服务,所以系我心中,这间食店还有很大改善空间。
以下是今次点选的食品:
我这个要27蚊,其实价钱都可以接受。