2022-07-26
最近去左间新开日本烧肉放题佢地嘅A4萨摩牛黑毛和牛🐄系由自设牧场饲养系鹿儿岛县今次我地拣左最贵个款plan- 萨摩牛飨宴套餐🥩 可以任食A4萨摩牛黑毛和牛+海鲜+170款料理入场坐低就可以用IPAD点野食餐厅最特别系设有特急轨道可以将食物用轨道传送比客人真系食得安心又方便快捷🤩🔸萨摩牛飨宴套餐 $588/位 呢个套餐可以系100分钟内仼食170款菜式,套餐有日本和牛、澳洲和牛、美国和牛、伊比利豚肉、寿司、和食料理、甜品等等,款式真系超多呀!和牛仲要有唔同味道配搭选择。店内仲设有另外2个烧肉套餐,包括以主打安格斯牛共86品的【经典烧肉派对套餐】、主打澳洲和牛共137品的【澳洲和牛烧肉套餐】。蕯摩牛嘅牛味好浓,油脂分布得好平均,食落真系入口即溶,油脂中仲带有一股非常明显的奶油香呀!牛肉款式我最推介牛五花、里肌肉。和食料理方面,明太子玉子烧好出色,不过留意一份玉子烧个份量都唔算细,两个人share会更好。甜品方面,我推介抹茶厥饼、黑糖果冻😆海鲜方面,非常推介牛油帆立贝,好鲜甜大粒。饮品自助出去拎,有好多款式选择,仲有各款味道茶包拣,除左汽水,仲有雪梨汁等等。今次食唔晒咁多款,下次会再去enc
佢地嘅A4萨摩牛黑毛和牛🐄
餐厅最特别系设有特急轨道
可以将食物用轨道传送比客人
真系食得安心又方便快捷🤩
🔸萨摩牛飨宴套餐 $588/位
蕯摩牛嘅牛味好浓,油脂分布得好平均,食落真系入口即溶,油脂中仲带有一股非常明显的奶油香呀!牛肉款式我最推介牛五花、里肌肉。和食料理方面,明太子玉子烧好出色,不过留意一份玉子烧个份量都唔算细,两个人share会更好。甜品方面,我推介抹茶厥饼、黑糖果冻😆海鲜方面,非常推介牛油帆立贝,好鲜甜大粒。饮品自助出去拎,有好多款式选择,仲有各款味道茶包拣,除左汽水,仲有雪梨汁等等。今次食唔晒咁多款,下次会再去encore呀!