2021-02-22
呢间茶记不得了,一定要大大力向各位推介!你哋睇,佢全间店里里外外,无论出面门口、收银处,以至每个卡位都贴咗安心出行 app。而且 ,呢度啲阿姐每个食客入嚟都必然会问佢哋有冇扫到 QR Code。最令人感动嘅就系,今日食饭时分别有两位阿叔话唔识装个 app,啲阿姐 (分别有两位)仲好有耐性咁教佢哋安装同使用。喺咁繁忙嘅午巿,都仲咁尽忠职守,咁有耐性逐个教,认真系冧把温!👍👍👍临走埋单时我同收银姐姐讲:「好欣赏你哋间店,你哋每位员工都好尽忠职守,好有耐性提醒食客用安心出行,成餐饭令我好感动。祝你哋生意兴隆,希望我 80 岁都可以嚟帮衬!加油!」食物质素?呢间店嘅好,已经超越咗食物质素,不过都循例讲下啦!今日我食咗个沙姜鸡髀饭,加热柠水。鸡髀唔算特别滑嫩,因为熟哂。不过都算腍滑唔嚡,而且都有淡淡沙姜味,配埋姜葱油,美味进一步提升。热柠水正常,可以解油腻。$39 大大只鸡髀,夫复何求?