2021-09-17 178 浏览
我喺呢间新达广场II麦当劳发生一啲小插曲,事源我用手机麦当劳APP购买咗二份早餐,用麦当劳APP搜寻最近麦当劳,由于我唔熟大埔区,所以直接用佢APP拣最近麦当劳,APP显示大埔广福商场麦当劳, 我就直接付款买了,闲出取餐位看电视萤光幕,发现只有9XX号码,而我订的号码系7XX, 知道奶野,即刻问经理哥哥系咪拣错地方,点知真系错咗,好彩经理哥哥即刻帮我打电话落大埔广福商场麦当劳帮我cut咗𠮶便,喺返佢呢边取餐,原先谂住要自己扑返过去另外𠮶便食,好彩呢个经理哥哥帮手,同埋最主要喺朝早繁忙时间佢态度无觉得你烦兼好有礼貌,所以上嚟赞许吓呢个经理服务真系会用心帮助客人THANKS!

2021-09-16
早餐