午市试左个100分钟打边炉任食,入左去点完餐,啲野仲未嚟(入去5分钟都未到),已经有个男侍应无礼貌讲话同我后面张枱同我张枱last order,好快啲叫埋佢。咁我呆左同佢讲「我地岩岩先入嚟咋㖞?」佢就好快咁讲左一大轮话「总之计好时间叫」。然后我后面张枱就鼓噪话已经扫唔到QR code叫嘢。投诉明明岩岩叫last order但又无比时间人叫就cut左。但暂时我张枱仲叫到野食就以为可能咁岩侍应搞错左就无理。之后叫左两轮野食,但啲野都唔齐,大约叫左30样野食,先嚟得6-7样。(每样只有一件,最多2件)。然后又有个男侍应叫我地好埋单。我就回「吓!我地岩岩先入嚟」(只系嚟左20分钟左右) 然后,佢话要3:30前埋单(我地3:00入去,3:20叫埋单),咁我谂住佢可能想早少少埋数就去左埋单。然后,个QR code已经叫唔到野食! 但大前题同事系无同我地讲过埋单会叫唔到!之后揾左另一个侍应反映叫唔到野食,然后佢不停话个QR code好均真,话我地过左时,最多叫经理帮我落单。但呢间野想揾个人Show下你真系劲难。最后叫得一次经理嗌得一次野食,个经理就系岩岩好无礼貌迫人埋单果个。 咁我地就问下佢我地头先

最后叫得一次经理嗌得一次野食,个经理就系岩岩好无礼貌迫人埋单果个。 咁我地就问下佢我地头先落果啲仲会唔会嚟,佢又系无礼貌式咁回「你扫唔到check唔到,我地都check唔到」呢啲咁玄既答案都讲得出,经理系咪黎明fans 呀,直接答唔好嚟咪得啰

食食下,个经理又好无礼貌又冲过嚟不停叫我地加汤,已经回佢会加,然后佢都不停叫要加汤要加汤。总之你啲个监犯唔郁,佢呢位呀sir系唔会走同佢唔收声。最好笑系佢架车仔同个人阻住左个出口,请问点郁呢

最后,食左一个钟,仲要靠经理落单先有两碟(8块薄到唔薄既)肥牛。然后个经理又无啦啦走嚟催我地话「你地要走啦,我地要清洁」。

原来呢到100分钟任食,20分钟要last order(D野仲要唔会齐),30分钟要埋单,60分钟要走。

百几蚊餐又有边炉打,又有点心食,好似好吸引。扫到入面系无咩好叫。啲点心你叫蒸好既可能要40分钟先会嚟到,急冻放入去边炉打既点心先会快啲嚟。肥牛都系成40分钟先会嚟。 总括然而,呢间野点心系ok,但服务态度同诚信系0。 本人第一次写食评,仲要负评,都系呢间野太「无得顶」,希望大家唔好中伏!