2022-09-04 733 浏览
之前食过都ok ,因为我对service quality 都无乜要求,但今次目睹偷拍,谂谂下觉得 好有问题!琴日,好似平时星期六咁 12 点去食brunch ,拣左lay 间食拉面。当时 响食店最中间张枱,有4个好似家人,有女人、老人家 同两个小朋友。 食食下,佢哋叫个 肥仔男店员 「唔好再影」佢地 。跟住有另一个女店员黎调解几句,望左一下个男店员手机 话无影, 跟住佢地继续食野。佢哋走果时 又再去揾个 肥仔男店员 ,叫佢 删除 偷拍左既相 ,又争执左一轮 跟住走左。之后,我老公 先讲 佢真系见到 个肥仔 偷影,第一次响 张枱右边 无咁近 胸前拎手机影,第二次响 左边 大脾前揿掣。计落 第二次 系影到个小女童 裙底 😱。成件事好变态!!! 我地决定以后唔会再去!间铺头所有员工都无牌写肙工名,唔系就开名喇 !成件事好变态!!! 我地决定以后唔会再去!

间铺头所有员工都无牌写肙工名,唔系就开名喇 !

成件事好变态!!! 我地决定以后唔会再去!
2022-09-03
  • 变态偷拍