x 无限一向我都好少会俾咁差既负评,呢次真系好唔掂🤯我连影食物相📸️既意欲都无...首先,我 book 左 7pm,话 Facebook 俾 like 就送生蚝,点知去到就已经话送晒🤷🏻‍♀️好,算然后,去自助吧拎野食,除左哈密瓜 & 豉油鸡翼系有味之外,无野系有味道。特别一提,个泰式凤爪加左汁都无味道🤦🏽‍♀️好,算之后,用微信落单叫野食,电子化环保唔系唔好,而系嘟个QR code 嘟左 10 几次先入到去落单,系咪好有问题呢?仲要成功落左单都唔代表真系有野食,漏单唔紧要,我去追单,侍应竟然答我:你地再落单就得嫁喇。再落单都唔紧要,但最后只有一部分野食真系有黎,而有一部份野食真系无黎,究竟系根本无呢样野食吖?定系个落单系统有问题?真系无人知🤷🏻‍♀️好,算刺身,无一款系新鲜,无一款系有味道。寿司,同样无一款有鱼生既系新鲜,完全唔明白点解之前会有食评话佢啲饭同紫菜既质感好夹🤮好,算熟食,锅物系热,其他都系暖,除左烧菠萝值得再叫多次之外,其他都可以唔洗再食🤢好,算服务态度都无特别,只系侍应成日都跌野。环境系几好,对住个海,但啲灯咁光,点望都反晒光,完全浪费左个海景🤦🏽‍♀️好,算,总结我 系 唔
x 无限

一向我都好少会俾咁差既负评,呢次真系好唔掂🤯
我连影食物相📸️既意欲都无...

好,算

特别一提,个泰式凤爪加左汁都无味道🤦🏽‍♀️

好,算

刺身,无一款系新鲜,无一款系有味道。

好,算

服务态度都无特别,只系侍应成日都跌野。

好,算,总结

我 系 唔 会 再 黎 食 !
都 唔 会 推 介 俾 人 !
唔 建 议 去 俾 机 会 试 !

三人行,每人$316,食咁既质数,我宁愿食争鲜都无咁嬲!
如果可以俾 0 分,我一定会俾!
2020-01-05