2022-11-06
尖沙咀有咁多寿司店,有时可能走漏眼错过咗啲高质小店🥹 估唔到公司附近就有间高质嘅寿司店❣️逸 寿司❣️,主推入门价𝖮𝗆𝖺𝗄𝖺𝗌𝖾同寿司𝗌𝖾𝗍。食材每日直送,无论色泽同口感都好新鲜👍 依家𝖿𝗈𝗅𝗅𝗈𝗐佢地𝗂𝗇𝗌𝗍𝖺𝗀𝗋𝖺𝗆仲会送自家制小食,我当日就试咗好新鲜嘅芥末八爪鱼同菠菜沙律,两样都好味又开胃😋◆*.◆*.◆*.◆*.◆*.◆*.◆*✨特上寿司盛(10枚)✨ $268吞拿鱼腩|深海池鱼|油甘鱼|真鲷|火炙金线鲷|秋刀鱼|牡丹虾|带子|海胆|三文鱼籽◆*.◆*.◆*.◆*.◆*.◆*.◆*𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 吞拿鱼腩吞拿鱼腩一直都系我嘅最爱,呢个寿司set嘅吞拿鱼腩系中拖罗级数🫶 吞拿鱼腩好肥美,一啖食落去吞拿鱼油香系口入面爆发,好满足。👍 秋刀鱼师傅因应季节将套餐入面嘅池鱼换成当造嘅秋刀鱼🐟 表面配上少少姜茸、葱花,秋刀鱼肉非常鲜甜,肉质细致嫩滑,入口清爽但又带一阵油香😋 呢个季节就系要食秋刀鱼😍😍👍 火炙金线鲷金线鲷日本料理中属于高级鱼,鱼皮上带有好靓嘅红黄花纹。师傅以灸烧方式处理,保留鱼皮同鱼肉两方嘅油脂,带有满满嘅油香同甘香。📍逸 寿司 尖沙咀亚士厘道24-38号天星大厦地下A2A及
◆*.◆*.◆*.◆*.◆*.◆*.◆*
✨特上寿司盛(10枚)✨ $268