2024-08-26 1340 浏览
话说屋企人今日返香港,谂住出去食下饭,一坐低叫咗嘢食,隔咗几分钟前张枱𠮶几个女仔已经话叫职员捉曱甴,咁我话晒都帮衬咗8年,暂时未遇到呢啲情况!点知唔走就系恶梦会开始开始,一开头都好地地大家有讲有笑,食物亦都冇问题,食埋食去都系𠮶几样,平时我哋唔会叫蔬菜,因为老人家想食,今日就叫咗一碟油麦菜!跟住食到差唔多饱,最后仲有半碟,屋企人话录埋佢食埋,咁我就叫咗两个打包盒加个袋,谂住仲有好多丸,食唔晒打包返去,啲菜熟咗夹上嚟,屋企人就见到有三份一只唔知乜嘢网状嘅突咗出嚟,即时掉喺骨碟,我拎只骨点嚟睇夹块网状嘅出嚟睇,越睇越似一只翼,咁我即时通知职员过嚟睇下,佢问我咁而家点系咪想取消碟菜?一句道歉都冇!我即是话差你个几十蚊咩,我要嘅系态度!你有一句唔好意思我都算喇!之后我话我打包盒取消佢,佢拎住个盒反问我个盒都要取消呀?我话只翼落去煮完你估我仲会打包咩?谷鬼气即时埋单走人!!有图有真相!
帮衬8年都绝对冇下次