2024-06-09 342 浏览
本来心情好好的,见个环境都唔差,见个好评都唔少,但系上到去真心中伏,系中到无话可说丫,我叫了一个饭,一个意粉,一个炸物,一杯咖啡,四样野,都系放唔到入口的,一放入口就吐出来的,饭系《生骨》,意粉系硬的,蟹柳系冰冻的,啲虾系臭的,直头过份到系臭丫,如果唔系赶住翻工,肯定会报食环处,真心好难顶,你难食唔紧要,但唔得的货,唔好比人食得吗?有人唔驶睇的,真系食左,真系会病架,能比点点人性吗?真心唔明你好评系用了几钱打翻来的,真心唔怪得香港人,一到徦期就走晒外面,唔留港消费,真心系比💰买难受丫,服务员态度又极差,就系试了炸物,柴皮甘,结果直接卖单,闪人,有图有真相,希望大家自己睇,啲虾系黑晒头,唔系煎黑的,去过街市,钓过鱼,做过饮食的,都睇得出依啲虾系点情况,大家自己决定,拿拿搏去食餐饭

2024-06-09
午餐