2024-10-28
❀ 啤啤Bear韩国包车 #尖沙咀 ❀❗相信系全港最平 $98全枱任食烤猪肉❗——————————————————讲起韩国餐厅就谂起呢间‼️位于诺士佛台,一出电梯已经有超大只啤啤熊🐻装修仲充满Y2K风格,甚至摆咗怀旧篮球机游戏机等等作装饰。相隔一年第二次到访依然人气爆灯🔥而且最近推出超抵无限任食烤猪肉,一整枱都只需$98,菜式味道都唔错,真系超抵👍🏻.✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷☞ 限定优惠!无限黑金烤肉!$98加邪恶粒粒黄金芝士 $38超抵限时优惠‼️只要一份$98可以全台无限任食五花肉🤩多啲人一齐分享呢就更加抵。超肥美嘅五花肉,口感爽弹,仲可以配生菜及韩式大蒜黑金酱汁食用。推荐加埋黄金芝士粒🧀超级拉丝嘅芝士配上五花肉一齐食更惹味。喜欢烤肉盘设计,特意经斜摆放,可以将油分自动隔走。.☞ 蟹籽海鲜蛋卷 $138蛋卷非常澎湃,切开系满满嘅海鲜,包括鱿鱼、虾仁、帆立贝😋加上沙律酱及鱼子一齐食劲好味又饱肚。.☞ BBB鱼糕串串串 $178有冇人同我一样超钟意食韩式鱼糕😆烟烟韧韧真系好正,底下仲有唔少萝卜,超入味。.☞ 泡菜海鲜煎饼 $138煎饼都有唔少海鲜,加上泡菜酸酸辣辣咁。————————————————
❗相信系全港最平 $98全枱任食烤猪肉❗
——————————————————
✷𝑀𝑒𝓃𝓊✷
☞ 限定优惠!无限黑金烤肉!$98
加邪恶粒粒黄金芝士 $38
推荐加埋黄金芝士粒🧀超级拉丝嘅芝士配上五花肉一齐食更惹味。
喜欢烤肉盘设计,特意经斜摆放,可以将油分自动隔走。
☞ 蟹籽海鲜蛋卷 $138
蛋卷非常澎湃,切开系满满嘅海鲜,包括鱿鱼、虾仁、帆立贝😋
加上沙律酱及鱼子一齐食劲好味又饱肚。
☞ BBB鱼糕串串串 $178
有冇人同我一样超钟意食韩式鱼糕😆
烟烟韧韧真系好正,底下仲有唔少萝卜,超入味。
☞ 泡菜海鲜煎饼 $138
煎饼都有唔少海鲜,加上泡菜酸酸辣辣咁。
——————————————————
✨整体味道: 4/5
✨环境装修: 4/5
✨服务态度: 3.9/5
✨性价比: 4.2/5
✨再访兴趣: 3.9/5
💞整体来讲
真系一间抵食又唔错嘅韩国餐厅,不定期推出全新限定款式,快啲去试今期最抵价无限全枱$98任食烤猪肉👍🏻