餐厅: 地道館車仔麵
资讯:

三𩠌车仔面诚意推介呢间车仔面,车仔面嘅汤底非常浓郁,每一款𩠌亦都好入味,面条弹牙,叫咗腩肉,猪肠,金菇,腩肉真系惊喜到我,厚切不特止,仲要超入味,入口软滑,猪肠亦都好浓郁卤水味,再配埋麻辣酱汁嘅汤底,每一啖入口都好幸福嘅感觉烤鸡扒葱油捞面呢度嘅店舖唔止车仔面,好味,连呢个烤鸡扒都非常好味,鸡扒超级大块,亦都敲到鸡扒外皮趣博博,但系入边嘅肉就非常Juice多汁同埋好滑,不过略嫌葱油捞面,味道比较淡咗一啲,但系整体上碗面都好好味炸双皮奶原来真系唔止食面先好食,原来佢哋嘅小食都一样咁好味,呢一款炸双皮奶同平时普通嘅炸鲜奶唔同之处就系佢有两层外皮,所以入口系非常脆卜卜之余,里面嘅鲜奶都好似留心咁流出来,份量亦都唔少,两个人可以当甜品食刚刚好👍🏻呢间车仔面店真系摆入心,无论系服务态度,环境,卖相,味道都系一间非常唔错嘅店舖👍🏻
三𩠌车仔面

烤鸡扒葱油捞面