2008-03-31
特登走黎买几粒试,因为之前magazine讲到好吸引。人好多,不过唔知净系旺丁唔旺财。choco好多款,又有macaroon,very colourful。无明码实价,吓吓都要问几钱。见到有d 一盒16粒,问佢几钱,佢话$280。再问如果唔要盒呢,佢讲唔要盒平$40。我唔明点解样样都要人客问先识讲啰!始终明码实价好d啰!后尾无要到盒,个盒用黎送礼就好,自己食可悭番。买了6粒praline ($15),2粒truffles ($15), 2旧大块($30)加2个macaroon ($15), 埋单$210。听落好似唔算贵,不过当你睇过个size,就会觉贵过godiva & Leonidas。D praline真系好细粒,2cm x 2cm咁大!真系比较贵。Truffles好滑,纯黑朱古力,都几苦。Macaroon 甜到漏呀,唔系好食得出系咩味。讲吓d quality lar...都可以话一分钱一分货,好滑,全部都系软心朱古力。choco纯滑,香浓,有D ge choco coating 几苦。hazelnut 好好味,好劲榛子味;西柚麻麻,食唔到西柚味。其他嘅味道都可以。服务一般,ser
人好多,不过唔知净系旺丁唔旺财。
无明码实价,吓吓都要问几钱。
后尾无要到盒,个盒用黎送礼就好,自己食可悭番。
Truffles好滑,纯黑朱古力,都几苦。
Macaroon 甜到漏呀,唔系好食得出系咩味。
服务一般,serve 我地o个个lady 全程面黑,到最后收钱先挤出一点笑容。不过我见其他服务员都系后生女,有d狂放电,有d就好有耐性同客讲价钱。