呢排太繁忙,所以迟左写食评,但我仍然记得自己要为呢间出类拔萃既cafe 写食评。白宫既位置隐藏响一众车房之间,但细心一望,好容易就望到佢既灯光响漆黑既夜晚同街道上闪闪发光,呢个就系白宫。先讲下我点既主菜:All day breakfast烟肉好香,好有咬口。薯饼松脆。蛋炒得刚刚好,唔系熟晒。烟三文鱼其实闻得出系好香好鲜味,食落都系阉得刚刚好。只系小妹咁岩唔likey 太鲜果阵味但我觉得呢d 系因人而异既。唯一美中不足系个牛角包略嫌有少少干同硬身。饮料:Green Tea Lattle一早听闻白宫可以自选杯上图案,好希望简自己心爱既卡通人物,但原来佢地只系做某几款卡通公仔都唔紧要,我就简左个路飞,超可爱,见到都觉得好好饮。虽然路飞好可爱,但我决定辣手催花。有赏心悦目既卖相,味道方面当然亦唔会差得去边。有别于一般既green tea lattle, 有微征苦涩味但唔会令人觉得好甜,亦闻到茶香。我只系落左一匙糖,觉得无好浓既甜味同奶味,反而有种清清地既感觉,令小妹十分喜爱。p.s. 侍应姐姐笑容好,态度好,又会用心向我推介店内出名既食物。比起某d冷冰冰既连锁店好太多诚意向您推荐白宫

先讲下我点既主菜:All day breakfast

饮料:Green Tea Lattle