2024-01-05
$438连加一,可以话对得住价。啲野新鲜,种类丰富,份量多到食唔哂。/刺身厚切新鲜,除咗虾、三文鱼、带子,仲有其仔唔知咩鱼😂系好味,又有鱼油香味既。全部无雪味,甜甜的,居酒屋水准吧。/叫咗鱼汤底,真系好白好正。menu有写加唔知$90-100就可以升级A4和牛同黑豚肉。但我无加钱。猪好味过牛。薄啲𠮶只牛好鞋,厚啲𠮶只反而有牛味同淋啲😂/蔬菜全部都好甜,尤其系南瓜。其实就咁菜,已经有三款。值得赞赏系佢有烧过啲豆腐,好日式,唔易散。/到打边炉既海鲜,我最满意系龙虾同蚬💕龙虾多肉,好弹牙。蚬肉好水润胀卜卜,会爆汁。虾普通、鱼腥(唔知关唔关我地好迟先食)。/甜品有柚子雪糕同埋海盐雪糕。um..柚子雪糕好似平时冲浓缩饮品𠮶只味,好重,有少少雪吧嘅感觉。海盐味容易接受啲,好香奶香味。/环境舒服,店员都好积极换碟同加茶👍🏿overall 种类、质素、同份量都唔错。