当日去嘅时候系星期日嘅下午 见佢个menu 系写只限星期六日同公众假期 所以就唔太清楚平时卖嘅系咩而假日套餐就包咗 三样小食/𩠌 一碗白饭/沙律 加一杯八宝茶 啲𩠌就大概有7-8种到拣我就拣咗日式薯饼 猪软骨 同埋西京烧鸡搥加沙律 不过就上咗两三次先上啱哂同上齐啲嘢有两款酱可以用嚟点 一个应该系BBQ酱 同类似他他酱咁嘅嘢沙律个汁就应该系醋嚟 比较酸猪软骨就唔系煮得太淋 嚿软骨仲系偏硬 有啲嘢咬下咁 不过调味都算正常 薯饼就最正路 最符合预期虽然唔太知西京烧系咩意思 不过食落就无乜味道咁 而啲鸡肉都好硬同“鞋”总括黎讲味道都一般般 叫做正常 无乜惊喜或者有令人印象深刻嘅嘢食 舖头座位比较少 都等咗好一段时间先入座不过70几80蚊系厦门街同附近应该可以有更加好食嘅选择值得一提系杯送嘅茶 个人而言系第一次饮呢种叫八宝茶的东西 几新奇 好似几有益 但有啲难饮 应该唔系普通人会喜爱

而假日套餐就包咗 三样小食/𩠌 一碗白饭/沙律
加一杯八宝茶 啲𩠌就大概有7-8种到拣