餐厅: 享慢煮意 (善慶街)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
餐厅: 享慢煮意 (善慶街)
资讯:

2023-12-26 396 浏览
圣诞节同朋友嚟食个圣诞套餐,之前我喺OpenRice俾咗$736预留咗8:30 PM(后来埋单要比服务费及其他附加费$272,加加埋埋两个人都洗咗$1008) 价钱呢个都唔系最紧要,因为位置唔算太难揾,而且厕所尚算干净企理;但系其他真实体验非常令人失望。首先,我同朋友入到舖头,有一位叔叔样嘅男职员问我有冇预约同留咗咩名,我好有礼貌咁回应职员,声线方面一般,只有我面对嘅及后面嘅人听得清楚,但职员好大声咁样回应,隔几张枱都听到𠮶种声线,因为佢一讲就好多食客望过嚟睇热闹⋯⋯其实只系一个好简单嘅英文名,但𠮶位男职员用震耳欲聋嘅声音,前后重复左三次佢会错意嘅名,过程中惊动到其他食客及令我难堪,我觉得𠮶位叔叔男职员非常非常冇礼貌,佢其实可以叫我show个Booking资料出嚟,而唔系用呼喝嘅语气。第一个观感已经极差,奈何已喺OpenRice俾咗钱,所以冇得即刻走人。食物方面,也比预期及水平差,包括佢硬到爆嘅饭及劲甜嘅Opera cake。其他服务表现方面也较参差,食物上到一半有职员就前来表示已经系last order急问有冇嘢再嗌;斟水方面,好多次都系突然间伸个壶过嚟,感觉好乱。座位方面,我同朋友
圣诞节同朋友嚟食个圣诞套餐,
但系其他真实体验非常令人失望。

座位方面,我同朋友只有两个人,同隔篱枱可以隔多少少空间,但餐厅安排我哋同陌生人枱贴枱一齐坐。

总括嚟讲,我同朋友系睇完咁多好评先决定嚟帮衬呢间餐厅,但系真实体验唔系所讲𠮶种,食物唔好食;职员态度同整体安排都系欠佳。 我同朋友都打算唔会再帮衬呢间餐厅。
好难食好硬嘅饭
过甜的蛋糕