2013-01-22 12 浏览
西式的all day breakfast永远都系我既至爱, 见到呢间用waffle instead of 面包, 就试一试佢啦‧我地十二点几黎到, 人唔多, 叫左一个咸既vegetarian set, 再加一个甜既雪糕waffle set ‧ 铺头细细的, 但都坐得几舒服‧ 野食都黎得几快, 同埋卖相都不错‧我将scramble eggs 转左做egg white, 清清地, 一d都唔肥利‧ 仲有, 佢个蕃茄系熟既, 正! 全份既份量都唔少呀! 个甜品waffle又系比想像中大, 个waffle系有2大块! 初初仲惊唔够饱tim‧ 整多个mocha (但佢地无skim milk的), 又系满足既一餐了‧

2013-01-20