2023-02-15
佢哋呢个午市套餐都几抵食,如果大家晏昼唔知食咩都可以考虑吓呢间餐厅😏<·͜· ︎︎GRILLED TIGER PRAWN·͜· ︎︎> (+$30)虎虾好大只,识落好弹牙。入口已经食到辣酱嘅味道,非常惹味,作为前菜我觉得最适合不过。🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐<·͜· ︎︎ROASTED CHESTNUT SOUP·͜· ︎︎>栗子汤出边真系好少油,佢嘅栗子经过烤焗所以会更加香。另外面头仲加咗面包脆脆粒,同埋芝士,饮落去仲增加咗口感同埋咸香味。🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰<·͜· ︎︎PESTO TAGLIATELLE·͜· ︎︎> (素食) 呢个青酱意大利面系素食嚟㗎,我觉得大家可以试吓。虽然想过去绿色,但系食落口都几好味!青酱同埋菠菜嘅味道浓烈,但系加咗水牛芝士增加邪恶咁。佢嘅青瓜都系好爽脆。🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒<·͜· ︎︎PASTA ALL’AMATRICIANA·͜· ︎︎> (+$15)蕃茄意大利面配埋烟熏猪面颊真系一流,佢哋系用咗自家制嘅蕃茄酱汁,每一条意粉都好挂汁。🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐🦐
🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰