Kiwi我search嘢食时比呢间cafe饮品上嘅公仔吸引咗,预先订枱晚上放工就同朋友嚟食。餐厅都几大几舒服,可以用嚟开party有投影机等提供。两个人叫咗一个餐同单点一个意粉:头盘Pan fried crab cake,啖啖蟹肉,食落好香好鲜。特色芝士牛肉汉堡配薯条。长薯条热辣辣好食,汉堡几大份下,芝士加汉堡绝配,食落几juicy,如果个碟大啲方便切就更好。墨汁扁意粉配大虾。加咗啲蕃茄食落酸酸地几开胃,不过个人觉得个配搭有啲怪,食唔系好到墨汁味道。虾就大大只有开边方便食用,味道唔错。打卡饮品焦糖朱古力!系龙猫样,好得意呀!唔舍得饮。个杯size好似有啲细,不过有香浓嘅朱古力味加上少少焦糖个味道系好饮嘅。总括嚟讲都几好,环境适合倾计,嘢食唔算差,饮品仲可以打卡添,可以一试。

餐厅都几大几舒服,可以用嚟开party有投影机等提供。

两个人叫咗一个餐同单点一个意粉:

2018-10-12