原本系谂住去金凤买个鸡批黎食, 但系未出炉. 失望而回之际, 比我见到斜对面有间权记哗, 我都成两年冇食过权记. 以前唔识食既我, 今次又唔执输等自己回忆一下, 从拾返失去既记忆一入去, 11点几都几多人, 亦都好多人好似我咁一支公去食.搭台既情况少不免.我去左最入o个张圆台坐. 坐低之后发觉地下有一旦黑色既香口胶渍.omg, 我最憎见到哩d 野, 一见到真系反胃. 但我已经叫左碗云吞面, 又废事转位咁麻烦最后好彩揾到张凳遮一遮等自己睇唔到.云吞面, 见到真系o 咀!我好耐冇见过d 咁大粒既云吞, 仲有成3粒, $10 真系超值哩个就系乒乓波云吞? 我觉得佢大到进化成桌球云吞啦我每食一粒云吞都好细味品尝, 佢唔止大粒咁简单, 系真系好食咸料完全唔马虎, 我数过每粒云吞入面坐底有3只虾, 有只细d 似系雪虾, 另外大只o个只系鲜虾, 有虾味而且超级爽口猪肉够实唔霉, 而且仲好香油味, 有少少似麻油味, 我都唔知o个浸系咩油lu名乎其实皮薄咸靓!至于河粉都系用幼河粉, 冇荣记既厚身, 但都算弹牙$10 有个咁顶级既质素真系物超所值!睇返下面个食评先知原来变相加价, $11 一碗有4粒云吞㖞

搭台既情况少不免.

最后好彩揾到张凳遮一遮等自己睇唔到.

云吞面, 见到真系o 咀!

哩个就系乒乓波云吞? 我觉得佢大到进化成桌球云吞啦

名乎其实皮薄咸靓!

至于河粉都系用幼河粉, 冇荣记既厚身, 但都算弹牙

$10 有个咁顶级既质素真系物超所值!
睇返下面个食评先知原来变相加价, $11 一碗有4粒云吞㖞, 咁我宁愿比多$1 食多粒啦!
  • 云吞