呢期经过Jordon都留意到呢间Mamaday之前去食主食个间已经好impressed 今日同朋友就约黎呢黎试试studio嘅轻食!门面已经够吸引,menu继续得意鬼马作风我地点左两杯饮品,一份甜品先一杯热Latte~店员哥哥介绍咖啡豆系有分别黎自Indo同bazail奶味唔算好出,系比较nutty嘅调,轻轻带点Almond同朱古力味另一杯试左杯好Quirky嘅「是是鬼鬼但但」,平时养生嘅我都比左个冻饮quota佢,想讲,系值架饮落真系有种奇妙嘅感觉。呢杯就带住fruity嘅调,佢有种水果嘅香甜(相信系黎自pineapple同yuzi嘅底) 同花香睇ingredient都觉得得意,有我几喜欢嘅earl grey, 咦,撞咖啡,再加tonic water都几有火花,整杯嘅aroma upupupppDessert我地一致都想试旧「咸蛋cake」太得意,好有香港local情怀,里外都十分似咸蛋lol, 食落都好过瘾,佢系比较实正嘅mousse, 估唔到同咸蛋味都几夹!系啊,佢入面都系有咸蛋味,诚意十足外面Oreo脆脆,入面微甜嘅mousse, 核心嘅咸蛋味,好有layer, 好有惊喜夹埋店
呢期经过Jordon都留意到呢间Mamaday
之前去食主食个间已经好impressed
今日同朋友就约黎呢黎试试studio嘅轻食!

门面已经够吸引,menu继续得意鬼马作风

我地点左两杯饮品,一份甜品

Latte

是是鬼鬼但但

都几有火花,整杯嘅aroma upupuppp

Oreo白朱古力咸蛋黄忌廉蛋糕

Dessert我地一致都想试旧「咸蛋cake」

夹埋店内嘅deco...

看似九唔搭八..但真系充满住「估你唔到」,呢个用餐experience果然难忘
Latte
是是鬼鬼但但