2023-12-27
1929 浏览
话说某日乱行咁行左入村 见到间好似几chill 嘅 cafe 就谂住入去一试杯咖啡因为带住个👶🏻都有问佢有冇min charge , 佢话每人$40 👶🏻可以吾计 咁我地每人都有叫杯咖啡(一杯啡都够佢个min charge) 仲叫多左个🥐 俾👶🏻食 俾左钱之后系counter 旁条楼梯上一层 有个细嘅用餐区 2 张细圆枱 加bar 枱咖啡用外卖杯上 味道普通 胜在食境 但值得一提系佢部cam 摆得都几低下 放系装饰柜上面 坐得近𠮶张枱就好似俾人睇住食野咁 如果佢有埋录音功能咁就讲咩都会听到 😅而我地就系咁喇 … 👶🏻分左啲🥐俾我食 我用佢地餐厅嘅餐巾纸包住黎食 食左几啖个女店员/店长?突然行上黎几恶咁讲 “吾好意思我地呢度吾可以食外来野食” (注 : 佢都未行完条楼梯)我地O晒嘴 ,心谂做咩野呀 佢睇都未睇清楚就话我地 好明显系系个cam 见到我疑似食紧其他野就9冲上黎谂住当场捉人喇 我吾知系米佢地之前成日有客咁做喇 但系都可以上黎扮fill 下野咁confirm 下先话客喇 … 虽然佢上左黎望真啲系佢搞错左之后都有话番句吾好意思,但俾佢咁无理话完之后咩心情都冇晒 杯咖啡都冇心情叹情
我吾知系米佢地之前成日有客咁做喇
但系都可以上黎扮fill 下野咁confirm 下先话客喇 … 虽然佢上左黎望真啲系佢搞错左之后都有话番句吾好意思,但俾佢咁无理话完之后咩心情都冇晒 杯咖啡都冇心情叹情愿去公园饮仲好 😒