2023-08-12 50 浏览
揾尖沙咀有咩好食既时侯见到呢个名第一下笑左出黎再黎既系why don’t give it a try😎Happy friday最紧要既系又有得食又有得饮又有得吹水今次黎呢间试下🤪肚饿了串烧烤焗专门店网上订座即赚Rice Dollars 网址: https://s.openrice.com/QrbS0mQW200~uITLKAQ地址: 尖沙咀亚士厘道17-19号6楼电话: 63733730===================== 位置地点都算方便易找地铁站一出大约五分钟内脚程菜式选择📜试下佢地既新鸡煲串烧套餐每位$168加一鸡煲半只加送每人八串串烧再包无限任饮无酒精饮品椒麻鲍鱼鸡煲既酱汁好惹味系有种食完再想接住一旧又一旧咁落去平时比著我一定会叫辣辣辣但今次朋友唔多食得辣所以我地就试下小小小辣但估唔到我呢个咁好辣既人食落都无异议鸡煲既配菜都好好味我最钟意既系佢既白木耳口感爽滑挂汁 系少见既配菜!食完再追加多咗一个鸡煲🤣🤣🤣鸡肉质地嫩滑,酱汁亦惹味,值得一试!至于串烧,私心觉得猪腩肉粒,羊腰肉同菠萝系必叫之选,酱汁配搭不错,鸡翼就觉得干左少少不过点翻个鸡煲汁,又好好味㖞🤣无酒精饮品,有汽水
揾尖沙咀有咩好食既时侯

所以我地就试下小小小辣
但估唔到我呢个咁好辣既人食落都无异议
鸡煲既配菜都好好味
我最钟意既系佢既白木耳
口感爽滑挂汁 系少见既配菜!
食完再追加多咗一个鸡煲🤣🤣🤣
鸡肉质地嫩滑,酱汁亦惹味,值得一试!

无酒精饮品,有汽水冷泡茶同纸包饮品,任饮!选择都唔少但如果可以多啲无糖嘅选择会更好😜

另外加$68可以无限任饮,酒精饮品,分别有三款啤酒,梅酒同清酒,性价比高好抵玩!

#肚饿了串烧烤焗专门店 #串烧 #尖沙咀美食