2022-06-11
女女生日 近近地系苏豪东都有好多高质海鲜西餐厅妈咪我当然揾间自己想食嘅黎庆祝啦~ 🌊系西湾河海傍 可以望到海边都几chill!呢间 Cull ’N Pistol Hong Kong主打海鲜~🦐🦑🌊 Mussels🐚 ‘’White wine Garlic Cream Sauce细份嘅一磅青口锅🥘 分量都好足!选择咗蒜香白酒忌廉汁 提升鲜味 配埋法包🥖 吸埋汤汁👍🏻🦞 𝗪𝗮𝗿𝗺 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹 🥪龙虾包超足料嘅龙虾包!龙虾好鲜甜 又啖啖肉 好有的份量!真系超值啊!配上柠檬蛋黄酱🍋 面包表面微脆🍞还有牛油香伴碟嘅薯条🍟 炸得超松脆 好好味,我都要同个女抢食啊!🦐Tiger Prawn Paella2只大大只虎虾 好幸福啊 & 上惹味嘅西班牙辣肉肠粒同香喷喷嘅饭!🇲🇽 Smoked Pollo Chicken Taco & Baja Cali Fish Taco西岸 墨西哥夹饼🌮Taco都好吸引 嗌咗烟鸡肉&香脆鱼柳两款口味!夹饼香口 里面充满大大啖肉+仲有洋葱🧅牛油果酱🍅蕃茄莎莎同墨西哥辣椒酱!层次丰富😚✨宜家仲经常有唔同优惠嫁!🍸$30/杯 cocktail~ 食海鲜一流!🦪生
🦞 𝗪𝗮𝗿𝗺 𝗟𝗼𝗯𝘀𝘁𝗲𝗿 𝗥𝗼𝗹𝗹 🥪龙虾包
伴碟嘅薯条🍟 炸得超松脆 好好味,我都要同个女抢食啊!
🦐Tiger Prawn Paella
西岸 墨西哥夹饼🌮
Taco都好吸引 嗌咗烟鸡肉&香脆鱼柳两款口味!
✨宜家仲经常有唔同优惠嫁!
🍸$30/杯 cocktail~ 食海鲜一流!
🦪生蚝🦪$9/只 !!
真系抵到唔食都唔得啊!试咗半打 虽然唔系好大只🤩不过好鲜甜 本身叫咗半打 !之后再要多转 仲送多2只俾我地添啊!
📍 Cull ’N Pistol Hong Kong
西湾河鲤景湾苏豪东A期太康街55号GA1-3号舖