2017-11-12
系旺角既内街见到一间装潢设计风格有啲与别不同既餐厅。在低睇个餐牌真系好多选择,好到唔知拣乜好,由铁板餐、煎饭、蛋包饭、墨汁意、焗饭都有,可见老板系有精心抽选过先放入餐牌当中。餐牌睇样已经好兴奋,图片好吸睛!最后我都系叫左铁板杂扒餐,因为呢道系羊、牛、鸡同德国肠,可以同一时间满足我多个味蕾的欲望!职员拎碟扒黎,仲有一个透明既酒倒落去再点火,牛扒比较有酒既香味,食得出唔系普通vodka ,系带有啲独特香味既烈酒。第一次食到野菌汁系有一块块菌淋系面,真系好有心的餐厅,每一样都细节的。+$12仲可以有酥皮汤,不过我觉得个皮同蒜蓉包,可以再烤耐啲、焗透啲,咁可能可以再脆啲🤔仲以套餐价加$18多个小食,而炸芝士真系无令人失望,虽然唔系拉丝芝士,而系忌廉芝士,胜在芝士味浓,又够滑,唔掂酱都已经好好味👍🏼无错,仲系套餐优惠加$42,菠萝雪芭。当职员拎埋黎我台既时候,所有人既眼光都停留左系个菠萝到,连我自己都心心眼左!真系好有童年回忆既味道。好满足!除左1:00前有9折,晚市like Facebook 仲有8折!