2024-07-20
完全泰式既火锅放题相对比较少有, 比我系愉景新城发现到一间! 环境几cozy, 有D似泰国既cafe~有3个餐最平$178就有90分钟放题, 今日我地食中价位$238/人, 大商场放题黎讲个人觉得都几平!行到入去见到自助区都觉得唔错, 除左一格格火锅丸类, 菜类之外, 仲有唔少泰式野, 酱汁有泰式海鲜汁, 野饮有香茅茶, 仲有D冷盘泰式粉丝沙律, 仲有甜品系椰汁糕同斑兰糕!!食左鸡煲先, 哩个鸡煲用左D泰式香料好似香茅, 柠檬叶咁, 味道同平时既港式鸡煲好唔同。打边炉要左椰子鸡汤拼冬荫汤, 汤底味道都唔错好够香浓, 而且一次食齐两款泰国口味汤底系几开心。要留肚试下D泰式小食, 有齐泰国必食既猪手, 猪颈肉同埋串烧!野饮除左普通既汽水/果汁外, 唔少得既泰式饮品, thai tea, 龙眼冰等任饮, 系qr code落单有专人调制, 出色!
行到入去见到自助区都觉得唔错, 除左一格格火锅丸类, 菜类之外, 仲有唔少泰式野, 酱汁有泰式海鲜汁, 野饮有香茅茶, 仲有D冷盘泰式粉丝沙律, 仲有甜品系椰汁糕同斑兰糕!! 食左 鸡煲先, 哩个鸡煲用左D泰式香料好似香茅, 柠檬叶咁, 味道同平时既港式鸡煲好唔同。