2022-05-22
元朗出名多平民美食,精致西餐选择唔算太多,其中一间推介嘅就系The Yell-Owl Seafood And Grill,set dinner都只系$238,价钱合理,CP值非常高❗️自选海鲜拼盘4份 $288海鲜总共有9款选择,我地要咗4份包括龙虾半只、虎虾2只、日本带子4只同鲍鱼4只,每一款海鲜都非常新鲜,食落爽口得嚟又够弹牙,配埋淡淡嘅蒜蓉牛油口味真系好夹Set Dinner $238头盘有烧意式青瓜青酱沙律同烟肉薯仔汤,薯仔汤味道够浓,而且仲有粒粒嘅薯仔蓉同烟肉,主菜就拣咗白酒忌廉汁牛油果蟹肉意大利饭,软滑嘅牛油果同埋新鲜蟹肉真系好夹,令到个意大利饭食落更加香浓同creamy,set dinner仲有个甜品系tiramisu,忌廉入口香滑轻身,甜度适中Passion of Yell $58热情果同菠萝嘅组合真系冇得输,配埋lime juice嘅酸味就中和番个甜度,酸酸甜甜咁啱哂夏天饮呀Baby Colada $58卖相劲靓!只蓝色就好似系夏天嘅蓝天咁,新鲜嘅橙汁同菠萝汁唔会太甜,而且饮落仲有淡淡嘅椰子味出嚟
自选海鲜拼盘4份 $288
Set Dinner $238