2021-06-03
坊间都有唔少鸡煲放题,但唔系间间都有得免费加鸡,钟意食鸡嘅朋友可能会食得唔系太尽兴!今次听朋友介绍嚟到屯门置乐呢间至尊云吞面鸡煲 ,门口已经有几pair人等紧,好彩打电话排咗队,如果唔系嚟到先拎飞真系有排等!常餐menu都唔错,不过呢到99%嘅人都系食鸡煲我哋拣咗最经典嘅至尊惹味,小辣,一上枱已经闻到好香,佢系比较少汁嘅,但啲鸡本身爆香咗,所以都相当入味!由于太惹味同埋我哋好肚饿嘅关系,我哋都好快食完再encore啲鸡!配料选择都好多,oppa鱼板、芝士竹轮、海鲜沙律丸、羽衣甘蓝呢啲出面放题都比较少见嘅,估唔到呢到都有得无限食!饮品方面,罐装汽水可以喺出面雪柜拎,最特别嘅系可以叫职员拎个柠檬冰底,咁就可以自制柠乐喇!最后甜品系好多人推荐嘅炸鳗头配炼奶,炸鳗头外脆内软,配埋炼奶真系perfect match!!!
常餐menu都唔错,不过呢到99%嘅人都系食鸡煲